Privacy

De gemeente Landerd gaat voorzichtig om met uw persoonlijke gegevens en privacy. We houden ons aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp). Dat betekent bijvoorbeeld dat we nooit zomaar gegevens aan anderen geven, behalve als dat nodig is om de door u gevraagde dienst uit te voeren, of wanneer het volgens de wet verplicht is. We gebruiken de gegevens die u verstrekt alleen maar voor het product of de dienst die u nodig heeft.

Persoonsgegevens

Alle pagina's waarop u persoonsgegevens met de gemeente deelt (formulieren) zijn beveiligd. Gegevens vanaf uw computer worden versleuteld naar de website van de gemeente verzonden.

Informatie over bezoeken aan de gemeentelijke website, bijvoorbeeld IP-adressen, wordt alleen in het geval van wettelijke verplichtingen aan derden beschikbaar gesteld.

Google Analytics

De gemeente Landerd gebruikt Google Analytics cookies om te kunnen meten welke pagina's wel of niet goed bezocht worden. Zo proberen wij u beter van dienst te zijn. De gemeente gebruikt hierbij geen volledige IP-adressen, zodat deze gegevens altijd anoniem blijven.

Met Google is een bewerkersovereenkomst afgesloten, zodat gegevens niet worden gedeeld. Verder maken we geen gebruik van andere Google diensten in combinatie met Google Analytics cookies.