Tijdelijke verkeersmaatregelen vanwege Carnavalsoptochten

Dit item is verlopen op 01-03-2017.

Van zondag 26 februari  tot en met dinsdag 28 februari  2017 worden in de gemeente Landerd in verband met diverse carnavalsoptochten en -activiteiten diverse wegen tijdelijk voor het doorgaande verkeer afgesloten. Verder is het noodzakelijk dat er op enkele wegen een stopverbod wordt ingesteld. U leest hieronder wanneer en waar de carnavalsactiviteiten zijn.

Zeeland

Op zondag 26 februari organiseert “De Smouskes” een carnavalsoptocht, aanvang 11.00 uur tot 16.00 uur.

De route – (start)  Kerkstraat ( ter hoogte van D’n Brouwer )– Langenboomseweg – Puttelaar – Manegestraat – Korte Dijk –  Brand – Puttelaar – Kerkstraat.

Ontbinding is op de kruising Kerkstraat-Langenboomseweg.

Reek

Op zondag 26 februari organiseert CV de Kêleströpers een carnavalsoptocht in de Reek, aanvang 14.00 uur tot 16.30 uur.

De route – Rosmolen -Kerkpad-  Brouwershof - De Akkers - Brouwershof- Noordhoek-Nieuwe Heijtmorgen - Mgr. Borretstraat- Kennedyplein - Wethouder Zegersstraat – Soeterstraat -  Dorus van Weespas – Heijtmorgen - wordt tijdelijk afgesloten voor het doorgaand verkeer.

Schaijk

Op zondag 26 februari organiseert Stichting Carnaval De Moeslanden een jeugdoptocht.

De route begint bij de Schutsboomstraat ter hoogte van hoek Repellaan, Burg. Schoutenstraat –Brouwerstraat – Bossestraat – Runstraat - Pastoor van Winkelstraat - Europaplein. De route zal van 12:00 – 16:00 uur afgesloten worden en er zal deels een parkeerverbod worden ingesteld.

Op maandag 27 februari organiseert Stichting Carnaval De Moeslanden de Moesmaandag carnavalsoptocht.

De route start bij de Schutsboomstraat / hoek Van der Heijdenstraat - Burg. Schoutenstraat –Brouwerstraat – Bossestraat – Runstraat - Pastoor van Winkelstraat - Europaplein. De route zal van 08:00 – + 17:00 uur afgesloten worden en er zal deels een parkeerverbod worden ingesteld. Een deel van Van de Venlaan en een deel van Van der Heijdenstraat zal een parkeerverbod worden ingesteld.

Op dinsdag 28 februari organiseert Stichting Carnaval De Moeslanden de zgn. Goapmèrrege op het Europaplein in Schaijk.

Het Europaplein wordt afgesloten vanaf 09:00 uur tot + 15:00 uur vanaf de Pastoor van Winkelstraat tot en met de Julianastraat en de Schutsboomstraat tot het Europaplein wordt afgesloten. Het Europaplein en de daaraan gelegen woningen blijven bereikbaar voor politie en alle hulpverlenende instanties.