Tijdelijke verkeersmaatregelen Carnavalsoptochten 2015

Dit item is verlopen op 18-02-2015.

Van zondag 15  tot en met dinsdag 17 februari  aanstaande zullen in de gemeente Landerd in verband met diverse carnavalsoptochten en -activiteiten  op de hieronder aangegeven dagen diverse wegen tijdelijk voor het doorgaande verkeer worden afgesloten of hiervan hinder ondervinden. Verder is het noodzakelijk dat er op enkele wegen een stopverbod wordt ingesteld:

Zeeland

Zondag 15 februari, carnavalsoptocht

Organisatie “De Smouskes”, aanvang 11:00 uur tot 16:00 uur.

Route: (start)  Kerkstraat ( ter hoogte van D’n Brouwer )– Langenboomseweg – Puttelaar – Manegestraat – Korte Dijk –  Brand – Puttelaar – Kerkstraat.
Ontbinding is op de kruising Kerkstraat-Langenboomseweg.

Reek

Zondag 15 februari, carnavalsoptocht

Organisatie "CV de Kêleströpers", aanvang 14:00 uur tot 16:00 uur.

Route: Rosmolen -Kerkpad-  Brouwershof - De Akkers - Brouwershof- Noordhoek-Nieuwe Heijtmorgen - Mgr. Borretstraat- Burg. Wientjesstraat - Wethouder Zegersstraat – Soeterstraat -  Dorus van Weespas – Heijtmorgen - wordt tijdelijk afgesloten voor het doorgaand verkeer.

Schaijk

Zondag 15 februari, jeugdoptocht

Organisatie "De Moeslanden" jeugdoptocht, afsluiting 12:00 uur tot 16:00 uur.

Route: (start) Schutsboomstraat ter hoogte van hoek Repellaan, Burg. Schoutenstraat –Brouwerstraat – Bossestraat – Runstraat - Pastoor van Winkelstraat - Europaplein.

Maandag 16 februari, Moesmaandag carnavalsoptocht

Organisatie "De Moeslanden" de Moesmaandag carnavalsoptocht, afsluiting: 8:00 uur tot 17:00 uur. 

Route: (start) Schutsboomstraat / hoek Van der Heijdenstraat - Burg. Schoutenstraat –Brouwerstraat – Bossestraat – Runstraat - Pastoor van Winkelstraat - Europaplein.
Er wordt deels een parkeerverbod ingesteld. In een deel van Van de Venlaan en een deel van Van der Heijdenstraat zal een parkeerverbod worden ingesteld.

Dinsdag 17 februari, de zogenaamde Goapmèrrege

Organisatie "De Moeslanden" de zogenaamde Goapmèrrege, afsluiting 9:00 uur tot 15:00 uur.

Het Europaplein wordt afgesloten vanaf de Pastoor van Winkelstraat tot en met de Julianastraat en de Schutsboomstraat tot het Europaplein.
Het Europaplein en de daaraan gelegen woningen, zullen ten alle tijde bereikbaar blijven voor de politie en alle hulpverlenende instanties.