Tijdelijke afsluiting Industriepark Schaijk 15 en 16 oktober

Dit item is verlopen op 30-10-2014.

In het kader van groot onderhoud aan wegen wordt een gedeelte van de asfaltconstructie van het  Industriepark in Schaijk vervangen.

Woningen en bedrijven slecht bereikbaar

De werkzaamheden starten op maandag 6 oktober. Ten behoeve van de uitvoering van het werk zal Industriepark in zijn geheel worden afgesloten voor het doorgaande verkeer. Op een tweetal dagen zijn de bedrijven en woningen op het industriepark niet bereikbaar:

Op woensdag 15 oktober

Bedrijven en woningen zijn voor de middag niet bereikbaar vanaf Industriepark nummer 32 tot en met nummer 8. Hier wordt dan een nieuwe asfalttussenlaag aangebracht
Bedrijven en woningen zijn na de middag niet bereikbaar vanaf  Industriepark nummer 8 tot en met nummer 13 (aansluiting De Louwstraat ). Hier wordt dan een nieuwe asfalttussenlaag aangebracht.

Op donderdag 16 oktober

Bedrijven en woningen zijn voor de middag niet bereikbaar vanaf Industriepark nummer 32 tot en met nummer 8. Hier wordt dan een nieuwe asfaltdeklaag aangebracht.
Bedrijven en woningen zijn na de middag niet bereikbaar vanan Industriepark oktober nummer 8 tot en met nummer 13 (aansluiting De  Louwstraat ). Hier wordt dan een nieuwe asfaltdeklaag worden aangebracht.

Onderhoud afgerond

We verwachten dat de totale werkzaamheden donderdagavond 16 oktober gereed zijn. Werken met asfalt is zeer afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij regenachtig weer kan de planning bijgesteld worden.

Wij zijn er ons van bewust dat de uitvoering van de bovengenoemde werkzaamheden van grote invloed zijn op de bereikbaarheid en bedrijfsvoering. We trachten de overlast zoveel mogelijk te beperken. Wilt u meer weten over werkzaamheden aan de bovenstaande weg dan kunt u contact opnemen met de heer H. van Herpen van de afdeling Realisatie en Beheer van de gemeente Landerd, tel. 0486 – 458111