Tijdelijke afsluiting 12 en 13 november Udenseweg Zeeland, Schaijksestraat Schaijk

Dit item is verlopen op 14-11-2015.

In het kader van groot onderhoud aan wegen worden er reparaties uitgevoerd aan de Udenseweg in Zeeland en aan de Schaijksestraat, gedeelte tussen Dorpenweg en Waterstraat, in Schaijk.

Planning

  • Op donderdag 12 november vinden er frees werkzaamheden plaats.
  • Op vrijdag 13 november wordt een nieuwe laag asfalt aangebracht.

Werken met asfalt is zeer afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij regenachtig weer kan de planning bijgesteld worden.

Afsluiting

Voor deze werkzaamheden wordt de Udenseweg en het gedeelte Schaijksestraat in zijn geheel afgesloten voor het doorgaande verkeer. Er wordt een omleidingsroute ingesteld. Het busvervoer wordt omgeleid. Over de exacte omleiding van deze bus verwijzen we u naar Arriva.nl

De bewoners en bedrijven gelegen aan deze weg zullen door de aannemer tijdig in kennis worden gesteld over de bereikbaarheid. Met het plaatselijk verkeer, de aanliggende bedrijven en aanwonenden wordt zoveel mogelijk rekening gehouden.

Het werk wordt uitgevoerd door BAM Wegen bv Regio Zuidoost uit Helmond. Informatie over de dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden kunt u tijdens werktijden inwinnen bij de uitvoerder, de heer P. Smetsers tel. 06 - 55865598.

Wilt u meer weten over werkzaamheden aan bovenstaande weg dan kunt u contact opnemen met de heer P. van Boekel van de afdeling Realisatie en Beheer van de gemeente Landerd, tel. 0486 – 458111.