Groot onderhoud wegen Schaijk

Dit item is verlopen op 30-09-2015.

Groot onderhoud en tijdelijke afsluiting Burgemeester de Grootstraat en gedeelte Hoekstraat

In het kader van groot onderhoud aan wegen wordt er aan de Burg. de Grootstraat en aan de Hoekstraat, gedeelte van Schutsboomstraat tot aan de Molenaarstraat in Schaijk, onderhoud gepleegd.

De planning is als volgt:

  • Op maandag 21 september wordt van beide rijbanen de bestaande asfaltdeklaag (toplaag) verwijderd. Hierna wordt bepaald hoeveel plaatselijke reparatievakken er in de asfaltonderlaag nodig zijn.
  • Op dinsdag 22 september wordt er gestart met het plaatselijke herstelwerk van de molgoten en opsluitbanden. Deze werkzaamheden duren tot maandag 28 september.
  • Op maandag 28 september worden de reparaties aan de asfaltonderlaag uitgevoerd.
  • Op dinsdag 29 september wordt er op beide rijbanen een nieuwe asfaltdeklaag aangebracht.

Verwacht wordt dat de totale werkzaamheden dinsdagavond 29 september klaar zullen zijn. Werken met asfalt is zeer afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij regenachtig weer kan de planning bijgesteld worden.

Afsluiting straat

Voor de uitvoering van het werk zal het gedeelte Hoekstraat en de Burg. de Grootstraat helemaal worden afgesloten voor het doorgaande verkeer.

Er wordt een omleidingsroute ingesteld.

Uitgebreide informatie

Wilt u meer weten over werkzaamheden aan de bovenstaande weg dan kunt u contact opnemen met de heer P. van Boekel van de afdeling Realisatie en Beheer van de gemeente Landerd, tel. 0486 - 458111.