Zomerkalender Zeeland! Doet u mee?

Dit item is verlopen op 08-09-2018.

Beste inwoner van Zeeland,

logo Samen ErbijIn de zomerperiode gaan activiteiten zo veel mogelijk door, maar soms stoppen activiteiten tijdelijk omdat veel mensen op vakantie gaan. De zomerkalender geeft senioren in Zeeland duidelijkheid over alle activiteiten in de zomer. Er is nog genoeg te doen!

Onderaan dit bericht vindt u een duidelijk overzicht van alle activiteiten op de verschillende locaties in Zeeland.

Bibliotheek

Naast deze activiteiten bent u ook van harte welkom bij de Bibliotheek. Wij vinden het gezellig als mensen hier binnen komen voor het lezen van de krant en/ of tijdschrift of hulp bij het uitzoeken van een leuk boek. Er staat natuurlijk ook gratis koffie en thee voor u klaar. Openingstijden 9 juli tot en met 18 augustus:

  • maandag van 10.00 - 13.00 uur en van 18.00 - 20.00 uur
  • dinsdag gesloten
  • woensdag tot en met zaterdag van 10.00 - 13.00

De Eikenhof

De woensdag - en zaterdagavond is er in de Eikenhof in ieder geval iemand aanwezig van 19.30 uur tot 20.15 uur. Is er dan niemand gekomen dan sluiten we het zaaltje. De prijs voor koffie, thee en limonade is voor niet Eikenhofmensen € 0,50 en de alcoholische dranken € 1,00.

Zilverlijn

Heeft u behoefte aan een gesprek? Dan kunt u zich opgeven voor de Zilverlijn. Dat is een speciale belservice voor ouderen. Als u zich aanmeldt wordt u regelmatig gebeld door professionele vrijwilligers. Zij bieden u een luisterend oor, een gezellig praatje of een goed gesprek.

U kunt zich aanmelden voor de Zilverlijn door te bellen naar 0800 1325 (gratis). U wordt vervolgens binnen 14 dagen terug gebeld. Uiteraard zijn alle gesprekken vertrouwelijk en is deelname aan de Zilverlijn volledig kosteloos en vrijblijvend.

Sensoor

Bellen voor een luisterend oor kan ook naar Sensoor op 0900-0767 (5 cent per minuut plus eventueel de kosten voor de provider) of bel een lokaal nummer (alleen de kosten voor je provider). U kunt dan rustig anoniem vertellen over bijvoorbeeld angst, verdriet of blijdschap, of over zomaar een onderwerp.

De Garf

De Garf heeft geen activiteiten in die periode en van 23 juli tot en met 18 augustus.

Wij wensen u hele mooie zomerweken!

logo zomer zeeland

Te downloaden: