Uitnodiging Oerlekker Maashorst

Dit item is verlopen op 23-01-2018.

Logo Oerlekker Landerd en Agrofood

Beste Landerdse ondernemers, verenigingen en andere betrokkenen,

De Maashorstgemeenten Bernheze, Oss, Uden en Landerd gaan met ‘Oerlekker Maashorst’ volop inzetten op het themajaar 2018 waarin Brabant de ‘Europese Regio van de Gastronomie’ is. De oorsprong van ons eerlijke, gezonde en lekkere voedsel en de koppeling met toerisme staat centraal.

Wij nodigen u graag uit voor een informatieavond Oerlekker Maashorst.

  • Datum: maandag 22 januari 2018, 19.30 uur (inloop 19.00 uur)
  • Plaats: Nieuwe Hoeven Brabant Zorg, Udensedreef 5 in Schaijk

Waar gaat deze avond over?

Tijdens deze avond informeren we over Oerlekker Maashorst en hoe u hieraan mee kunt doen. Met Oerlekker Maashorst willen we de aandacht vestigen op onze ondernemers met hun producten en daarnaast AgriFood projecten in de etalage zetten. Bovendien hopen we hiermee evenementen in gang te zetten en toeristen en andere bezoekers naar dit gebied te trekken. Samen zijn we zichtbaar!

Wilt u meer informatie?

Voor vragen, ideeën en opmerkingen kunt u contact opnemen met Marij van der Leest, coördinator Oerlekker Maashorst Gemeente Landerd, via 06-15082914

We hopen u allemaal te zien! Vanwege een Oerlekkere proeverij en de catering graag uw aanmelding via info@oerlekkermaashorst.nl. Wilt u ook uw idee of product presenteren of laten proeven? Dan horen we dat graag!