U kunt nog subsidie aanvragen voor zonnepanelen

Dit item is verlopen op 22-06-2019.

Zonnig vooruitzicht dankzij Buurkracht Schaijk

Nog tot 30 juni kunnen inwoners uit Schaijk gebruik maken van het speciale zonnepanelenaanbod, dankzij het Buurkrachtteam. En als gemeente leveren wij voor de snelle aanvragers hier ook een bijdrage aan.

Hoe kunt u een bijdrage krijgen?

Als u via het buurkracht aanbod zonnepanelen hebt laten plaatsen kunt u een bijdrage van de gemeente krijgen van maximaal € 100,-. U moet hiervoor een kopie van uw factuur, uw bankrekeningnummer én een foto van de geplaatste panelen sturen aan de afdeling Ruimte, Mirjam Kuper, Postbus 35, 5410 AA ZEELAND of info@landerd.nl.

Vergeet hier niet bij te zetten dat het gaat om de ‘gemeentelijke bijdrage aan het Zonnepanelenproject Buurkracht 2019’.

Alleen als de aanvraag helemaal volledig is, kunnen we deze in behandeling nemen. En voor deze regeling geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt.

Meer informatie op Brabant Woont Slim

Op Brabantwoonslim.nl vindt u meer informatie over Buurkracht Schaijk. Ook staan op deze website veel nuttige tips over energiebesparing in uw huis. U kunt buurkracht Schaijk bereiken via de speciale buurkracht-app of door te mailen aan buurkrachtschaijk@gmail.com.