Terugblik op het ‘Onder-ons-je’ Zentangle voor mantelzorgers

Dit item is verlopen op 05-01-2019.

logo zorgcooperatieWoensdag 21 november hebben we getekend onder leiding van Ria Derks. Ze leerde ons in 3 uur de techniek van het Zentangle.

In de gezellige huiskamer van de familie Peters die voor de gelegenheid tot leslokaal was omgebouwd, maakten 16 mantelzorgsters en 1 mantelzorger een aantal technische tekeningen om die vervolgens te gaan gebruiken bij het tekenen van een klein kunstwerk. De sfeer was geweldig; hard werken, gezellig praten en toch lekker je hoofd ontspannen. Natuurlijk werd er ook deze keer bij aanvang van de workshop weer gezorgd voor koffie, thee met iets lekkers. Tijdens de pauze nog iets te knabbelen en te snoepen bij een glaasje frisdrank. Natuurlijk moest onze geest wel helder blijven!

Met al dat lekkers en de heerlijk ontspannen workshop was het weer een Onder-ons-je waarvan we genoten hebben. Ter afsluiting werden onze persoonlijke werkstukje bewonderd. Tevens had Ria voor elke deelnemer een setje zentanglepapier en de tekenpen als cadeautje om thuis verder te kunnen oefenen.

Ria dank je voor je deskundige en vriendelijke begeleiding. Knap dat je met zoveel deelnemers toch het overzicht hebt gehouden en ieder de nodige aandacht hebt gegeven. Anja, dank je dat we te gast mochten zijn in jullie huiskamer.

Tot slot dank aan de Zorgcoöperatie die dit voor de mantelzorgers georganiseerd heeft.

mensen aan het kleuren