Sjors Sportief & Sjors Creatief gaat door in Landerd!

Dit item is verlopen op 06-07-2019.

Oproep aan sportverenigingen/cultuuraanbieders om zich aan te melden!

Sjors Sportief & Sjors Creatief lieten dit schooljaar al maar liefst 1100(!!) basisschoolkinderen kennismaken met sportieve en culturele activiteiten binnen onze gemeente. Sjors is al jaren een regelrechte ‘hit’ onder de basisschooljeugd. Wegens dit daverende succes wil de gemeente dit natuurlijk graag doorzetten. Door ‘Sjors’ krijgen de kinderen de kans om op laagdrempelige wijze kennis te maken met naschoolse activiteiten. Alle aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun activiteit te promoten in het kleurrijke Sjorsboekje, waar kinderen zich vervolgens digitaal voor kunnen inschrijven.

Bewezen formule

Het programma is inmiddels in bijna 100 gemeenten een bewezen formule en bestaat uit een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem voor kinderen en verenigingen en aanbieders. Om nog beter in te spelen op de beleving van het kind, is er een ‘mascotte’ gekoppeld aan de kennismakingsactiviteiten, zoals genoemd: Sjors!

Alle kinderen uit het basisonderwijs ontvangen aan het begin van het nieuwe schooljaar het Sjorsboekje en mogen één (of meerdere) cursussen uitkiezen, waar zij enkele naschoolse introductielessen kunnen volgen op locatie van (sport)verenigingen. Vaak gratis krijgen zij de kans een kijkje in de keuken te nemen bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn.

Meld uw activiteit ook aan!

Sjors Sportief & Sjors Creatief stimuleren kinderen om een structurele actief deel te nemen. Hiervoor hebben wij alle aanbieders nodig. Uw activiteit wordt uiteindelijk geplaatst in een prachtig wervend boekwerk. Dit Sjorsboekje wordt in het nieuwe schooljaar op alle basisscholen in de gemeente Landerd uitgedeeld. Erg goede promotie dus voor uw vereniging/organisatie!

Meld uw kennismakingsactiviteit vanaf vandaag aan op www.sportstimulering.nl.

Meer informatie?

Bent u geen vereniging, maar wilt u toch graag een activiteit voor deze doelgroep aanbieden? Dit kan! Neem dan contact op met info@sjorssportief.nl.

Sjors sportief