Schoon en Duurzaam Landerd

Dit item is verlopen op 24-03-2019.

Landelijke opschoondag op zaterdag 23 maart

Op zaterdag 23 maart 2019 doen veel (buurt-)verenigingen in de gemeente Landerd mee met de Landelijke Opschoondag. Nederland gaat massaal de straat op om zwerfafval in de omgeving op te ruimen. Vele vrijwilligers, verenigingen, scholen en gemeenten in Nederland doen mee.

Schoon en Duurzaam Landerd

Voorgaande jaren hebben veel buurtverenigingen en andere verenigingen, waaronder Scouting Schaijk en de Wildbeheerseenheden Zeeland, Schaijk en Reek,  met veel inzet en succes deelgenomen De gemeente Landerd heeft ook dit jaar weer alle buurtverenigingen opgeroepen mee te doen. Dit onder het motto “Schoon en Duurzaam Landerd”.

De gemeente helpt ook mee

Gevraagd is om zelf in de eigen woonomgeving te organiseren dat het zwerfafval wordt opgeruimd. De gemeente helpt mee door te zorgen voor onder andere plastic verzamelzakken, veiligheidshesjes, handschoenen en/of grijpers. Op het einde van de dag wordt het verzamelde zwerfafval opgehaald. Ook verzorgt de gemeente de nodige publiciteit rond de actie.

Meedoen?

Veel buurtverenigingen hebben gemeld dat ze meedoen aan de opschoondag. Alle kleine beetjes helpen en vele handen maken licht werk. Zaterdag 23 maart 2019 wordt een mooie en schone dag in Landerd.

Wilt u als buurtvereniging nog deelnemen, neem dan contact op met de gemeente (0486) 458 111 of info@landerd.nl.

Uitgebreide informatie

Voor informatie kunt u contact opnemen met de heer J. Cranen van de gemeente Landerd, tel: 0486-458111 of per email info@landerd.nl. Ook kunt u voor algemene informatie over de landelijke opschoondag kijken op www.nederlandschoon.nl

Vrijwilligers landelijke opschoondag Landerd