'Samen Landerd Samen Erbij' stelt zich aan u voor!

Dit item is verlopen op 14-12-2018.

Logo van Samen erbijIn de gemeente Landerd werken gemeente, inwoners, professionals, bedrijven en (vrijwilligers)organisaties samen aan een vitaal en gezond Landerd onder de naam ‘Samen Landerd, Samen Beter’. Een van de thema’s waar Samen Landerd mee aan de slag gaat is ‘eenzaamheid bij ouderen’. En met dat thema is de werkroep Samen Landerd Samen Erbij aan de slag gegaan.

De aanpak van eenzaamheid bij ouderen door 'Samen Erbij'

‘Samen Erbij’ bestaat uit professionals en vrijwilligers uit Landerd. Wij hebben als ambitie dat iedereen erbij hoort in Landerd. De werkgroep heeft als doelen:

  • Meer inwoners in Landerd hebben aandacht voor elkaar.
  • Eenzaamheid wordt eerder en beter herkend.
  • Meer ouderen hebben een zingevende tijdsbesteding op maat.

Wat merkt u van Samen Erbij?

Om deze doelen te bereiken geven we als werkgroep informatie. Ook organiseren we diverse activiteiten onder de noemer ‘Samen Landerd, Samen Erbij’. Hierbij sluiten we zoveel mogelijk aan bij bestaande activiteiten en initiatieven. Door het delen van informatie en inspirerende voorbeelden stimuleren we iedereen in Landerd om meer aandacht voor elkaar te hebben!

Tenslotte organiseren we regelmatig een avond met inwoners van Landerd om informatie te delen en op te halen. Zo probeert de werkgroep zo dicht mogelijk bij de inwoners te staan.

Ook interesse?

Ben je inwoner van Landerd of als professional werkzaam in Landerd? En wil je op welke manier dan ook je steentje bijdragen aan deze werkgroep? Heb je zelf informatie die interessant is om met ons te delen of heb je vragen? Laat dat dan weten. Dit kan bij Caren van Donzel-van Dijk. Zij is te bereiken via c.van.donzel@ggdhvb.nl of op 088-36 86 115.

Plaatje met tekst: ik nodig je uit