Nieuwe wandelkaarten Uden-Landerd en Bernheze

Dit item is verlopen op 21-08-2014.

Wandelkaart Uden-LanderdWijzigingen in het routenetwerk zijn verwerkt in de vernieuwde uitgave van de kaarten

VVV Noordoost-Brabant heeft twee vernieuwde wandelkaarten uitgebracht: voor de gemeenten Uden en Landerd en voor de gemeente Bernheze.

Naast de wijzigingen in het netwerk is op beide kaarten de nieuwe Brabant brede huisstijl toegepast. De legenda en uitleg over het gebruik van het knooppuntensysteem zijn in het Nederlands, Duits en Engels op de kaart te lezen waardoor de kaart ook voor buitenlandse toeristen gemakkelijk bruikbaar is.

De wandelknooppuntenkaart is in samenwerking met Gemeente Uden, Gemeente Landerd en Platform Toerisme Landerd tot stand gekomen. De kaart bevat toeristische informatie over de gemeenten, zoals een beschrijving van de natuurgebieden en cultuurtips. Tevens geeft de kaart bezoektips bij verschillende agrarische bedrijven en activiteiten voor kinderen zoals Hemelrijk en het Avonturenpad Docus de Das.

Ook zijn de wandelnetwerken van aangrenzende gemeenten zoals Oss, Grave, Mill/Sint Hubert en Bernheze op de kaart meegenomen.

De nieuwe wandelkaart is voor € 5,95 per stuk verkrijgbaar bij de VVV's en VVV-agentschappen) in de regio. Onder andere bij de C1000 in Zeeland.
Daarnaast zijn de kaarten verkrijgbaar via de webshop van de VVV: www.vvvdemaashorst.nl/go/wandelproducten.