Nieuwe beheerders brengen warme sfeer in de Eeght

Dit item is verlopen op 28-12-2018.

De kantine van sporthal De Eeght in Schaijk heeft nieuwe beheerders. Bradley en Nina hebben in amper twee weken de kantine omgetoverd tot een warme en gezellige plek. Een grote bos bloemen van de badmintonvereniging en verschillende kaartjes van o.a de volleybalvereniging laten zien dat de gebruikers van de sporthal blij zijn met de komst van de nieuwe beheerders.

Enige weken geleden zag de vader van Nina een bericht op internet: 'Beheerder gezocht". “Dat lijkt me iets voor Bradley” dacht hij. Sinds juli is hij bezig met een nieuwe onderneming, Foodtruck De Bradas. Gespecialiseerd in Surinaamse gerechten. Elke donderdag staat hij op het TitusBrandsmaplein in Oss. Hij schuwt het niet om wat extra's aan te pakken. Gesprekken met de gemeente Landerd leiden in snel tempo tot de start in kantine de Eeght. 

Alle betrokken partijen juichen de komst van een nieuwe beheerder toe. Met de hulp van Marktplaats en de ervaring van Bradley en partners volgt een gedaanteverandering van de kantine. Barkrukken, Italiaans koffiezetapparaat, tv van oma met Chromecast, sfeerverlichting, dartbord, poolbiljart, prijslijsten met krijt op zwarte borden. En ook de Sint zet de kantine vol met kleurrijke pakjes. En dat allemaal om een warme huiselijke sfeer in de kantine te brengen. 

Ze hopen dat steeds meer gebruikers gezellig hun derde helft aan de bar komen zitten of aan één van de vele tafels genieten van een drankje en hapje.

Dradley en Nina hebben véél ideeën om méér mensen naar de Eeght te trekken. Ook de ouders van Nina gaan hen hierbij helpen. Er zijn ideeën voor een clinic met joduka's, apekooien, glowhockey, kortom de plannen stromen binnen. Nu u. Kom in beweging. Op naar De Eeght! 

foto van nieuwe beheerder Bradley