Mantelzorg ontmoeting 8 januari

Dit item is verlopen op 09-01-2015.

Op donderdagmiddag 8 januari 2015 vindt de volgende Mantelzorgontmoeting plaats. Mantelzorgmakelaar Margot van den Berg is deze middag aanwezig om u alles te vertellen over wat een mantelzorgmakelaar voor u kan betekenen. U hoort van haar bijvoorbeeld wanneer de mantelzorgmakelaar kan worden ingeschakeld, waarvoor en hoe dit financieel geregeld is.

En uiteraard is er ook  gelegenheid om met elkaar en de consulent van De Mantelzorgwinkel in gesprek te gaan onder het genot van een kopje koffie of thee. We zullen het dan ook met u hebben over de invulling van de Mantelzorgontmoetingen voor het komende jaar.

Bent u mantelzorger uit Boekel, Landerd, Uden of Veghel? Dan bent U van harte welkom op donderdag 8 januari a.s. van 13.30 uur tot 15.00 uur in Hotel Udens Duyn aan de Annaboulevard 6 te Uden. Meld u zich wel even aan bij de hotelreceptie, telefonisch via 0413-712550 of per e-mail via receptie@hoteludensduyn.nl.
Parkeren is gratis op het hotelparkeerterrein gelegen aan de Erphoevenweg.

Kunt u niet aanwezig zijn op 8 januari, maar wilt u ook invloed hebben op de invulling van de Mantelzorgontmoeting? Laat u horen en stuur een e-mail naar receptie@hoteludensduyn.nl.