Maak kennis met het team Landerd SportZO

Dit item is verlopen op 07-04-2019.

Stichting Sportservice Noord-BrabantDe gemeente Landerd zet buursportcoaches in om (nog) meer mensen in beweging te krijgen en te houden. Dit wordt gedaan via een subsidierelatie met SSNB (Stichting Sportservice Noord-Brabant). Daarmee dragen we onder de naam Landerd SpoRtZO bij aan een gezond en vitaal Landerd.

Landerd SportzoIn Schaijk, Reek, Zeeland en ‘t Oventje zet Landerd SpoRtZO concreet in op sport en bewegen als middel. Daarnaast kan sport en bewegen door de buurtsportcoaches ook ingezet worden als doel. De buurtsportcoaches zetten zich altijd in om de sport- en beweegparticipatie in de gemeente vergroten.

Leefbaar en sociaalveerkrachtig Landerd

Vraag gestuurd levert Landerd SpoRtZO een bijdrage aan diverse maatschappelijke en gezondheidseffecten. In samenwerking met diverse partners in de gemeente Landerd kan sport en bewegen als middel dienen voor meer zelfredzame inwoners en dus een leefbaar en sociaalveerkrachtig Landerd. En dat is de beoogde impact!

Rollen buurtsportcoaches

De buurtsportcoaches van Landerd SpoRtZO vervullen in de gemeente Landerd verschillende rollen: aanjager, verbinder en waar wenselijk ook als uitvoerder. Door deze verschillende rollen dragen de buurtsportcoaches bij aan een optimaal resultaat met betrekking tot de impact en de doelstellingen waarbij Landerd SpoRtZO lokale organisaties en inwoners in hun kracht zet.

In Landerd zijn de volgende buurtsportcoaches:

Op www.ssnb.nl/landerd vind je meer informatie over Landerd SpoRtZo en de buurtsportcoaches.