Maak het Keukenbazenfilmpje voor de burgemeester en win 4 kaartjes voor de Efteling!

Dit item is verlopen op 20-07-2018.

logo KeukenbazenMarnix Bakermans wil smaakburgemeester van Brabant worden. Daarvoor moet hij Keukenbazen winnen. De leukste, spannendste, gezondste en lekkerste kookwedstrijd voor kinderen!

Ben je tussen de 10-12 jaar en woon je in Landerd?

Dan heeft Marnix jouw hulp nodig! Graag horen we jouw idee voor een reclamefilmpje met de burgemeester over de Keukenbazen wedstrijd. Wie weet mag je jouw creatieve idee ook echt opnemen en win je 4 kaartjes voor de Efteling!

Hoe doe je mee?

Stuur voor 9 juli een filmpje naar michiel.ytsma@landerd.nl waarin je jouw creatieve plannetje voor de opname met de burgemeester zo leuk mogelijk presenteert. Het filmpje moet ervoor zorgen dat zo veel mogelijk kinderen tussen de 10-12 zich inschrijven voor Keukenbazen. Voor de opnames met mobiele telefoon van het winnende idee heeft de burgemeester een uur de tijd!

1 minuut

Wij vragen de kinderen van Landerd om dit jaar een filmpje van maximaal 1 minuut met mobiele telefoon te maken, waarin je jouw idee voor een filmpje op een creatieve manier uitlegt. Dus bedenk vooral gekke dingen die je zelf leuk vindt. Je mag het idee ook op een USB-stick zetten en naar de gemeente brengen of sturen.

Wil jij ook meedoen met keukenbazen?

Lees er alles over op www.keukenbazen.nl. Je kunt je daarnaast aanmelden voor de nieuwsbrief met daar in de laatste nieuwtjes over de Keukenbazen Battle. Bekijk ook het filmpje over de keukenbazen!  

oproep keuzenbazen Marnix