Inrichtingswerkzaamheden Centrumplan Schaijk

Dit item is verlopen op 13-07-2018.

Maandag 18 juni a.s. wordt er gestart met de inrichtingswerkzaamheden op de kruising Schutsboomstraat - Burgemeester Schoutenstraat en in het gedeelte Runstraat voor Marskramer. U leest hieronder wat we gaan doen en waar de werkzaamheden precies zijn.

Wat gaan we doen en op welke locaties?

In het wegvak Schutsboomstraat vanaf de bouwplaats tot aan de kruising Pastoor van Winkelstraat gaan we de openbare ruimte opnieuw inrichten als onderdeel van het Centrum Plan van Schaijk. In de rijbaan wordt over de volledige lengte een nieuw vuil- en hemelwaterriolering aangelegd.

De huidige bestrating van de rijbaan, trottoirs en parkeervakken wordt vervangen door nieuw bestratingsmateriaal.

Uitvoeringsvolgorde en bereikbaarheid panden en percelen

Het totale wegvak is in een aantal fasen opgeknipt welke overlopend in elkaar worden uitgevoerd. Er vinden dus in twee werkvakken gelijktijdig werkzaamheden plaats.

De weg wordt afgesloten voor het doorgaande verkeer. De woningen en winkels blijven zo lang als mogelijk via de bestaande voetpaden langs de perceelgrenzen te voet bereikbaar. Zodra in de voetpaden wordt gewerkt zijn de panden via loopschotten te voet bereikbaar.

Voor alle werkzaamheden geldt dat weersomstandigheden en onvoorziene zaken kunnen leiden tot wijzigingen in de planning.

Onderaan dit bericht kunt u afbeeldingen met de uitleg van de 4 perioden downloaden.

Parkeren

Parkeren kan op Het Hofke en het Europaplein en op beschikbare parkeerplaatsen buiten het werkvak waarna u te voet de winkels kunt bereiken.

Nutsbedrijven

Voorafgaand aan de werkzaamheden van Aannemingsmaatschappij Van de Wetering Infra BV vinden in de Pastoor van Winkelstraat werkzaamheden aan de waterleiding plaats. Brabant Water brengt u tijdig op de hoogte.

Vuilcontainers

De vuilcontainers in het werkvak waar de werkzaamheden plaatsvinden worden door de aannemer buiten het werkvak gezet. U dient de vuilcontainers te voorzien van een huisnummer zodat de aannemer deze na het legen weer voor uw woning kan zetten.

Heeft u vragen?

Het werk wordt uitgevoerd door Aannemingsmaatschappij Van de Wetering Infra BV uit Heesch. Informatie over de dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden kunt u tijdens werktijden inwinnen bij de uitvoerder, de heer Arno van Wees op telefoonnummer: 06-23010043 of bij de toezichthouder de heer Raf Peperkamp op telefoonnummer 06-42613960.

Meer weten over het centrumplan van Schaijk? Kijk dan op www.centrumplanschaijk.nl of neem contact op met de heer Henk van Herpen van de afdeling Realisatie en Beheer van de gemeente Landerd op 0486-458 171.