Gemeente Landerd zoekt Sportkampioenen 2017

Dit item is verlopen op 24-11-2017.

Ook dit jaar zet gemeente Landerd haar Sportkampioenen in het zonnetje. Bij de zoektocht naar alle Kampioenen vraagt Landerd steun bij haar inwoners. logo sportkampioenen

Jaarlijks worden alle Sportkampioenen met een plaats op een Nederlands-, Europees- of Wereldpodium door de gemeente Landerd gehuldigd. Vorig jaar werd dit voor het eerst op een andere manier gedaan. Dit bleek een enorm succes! Tijdens de huldiging zullen dit keer daarom opnieuw de sporter en het sportteam van het jaar bekend worden gemaakt.

Om kans te maken op deze titel hoeft er niet noodzakelijkerwijs een podiumplaats behaald te zijn. Alle sporters en teams die in 2017 een bijzondere sportprestatie hebben geleverd, komen in aanmerking voor een huldiging.

De gemeente is deze maand begonnen met de voorbereidingen. Er wordt momenteel al druk gezocht naar alle sportkampioenen. Binnenkort ontvangen alle Landerdse sportclubs een uitnodiging om hun (jeugd)sportkampioenen door te geven. Voor de sporter en het sportteam van het jaar vraagt Landerd haar burgers om mee te denken. Er wordt met name ook aandacht gevraagd voor alle jeugdsporters.

Bent of kent u sporters uit Reek, Schaijk of Zeeland die een applaus verdienen? Laat het dan weten! Aanmelden kan tot 1 december via sportkampioenen@landerd.nl. De huldiging zal begin volgend jaar plaatsvinden.

Via de Facebookpagina Landerd Sportkampioenen houden we u graag op de hoogte van alle informatie.