Dickens kerstmarkt in Reek, nog niet eerder zo vol met kramen!

Dit item is verlopen op 15-12-2014.

Op zondag 14  december zal in en om het Wapen van Reek weer een sfeervolle kerstmarkt gehouden worden van 14.00 - 18.00 uur. Deze kerstmarkt (die inmiddels al voor het vijfde jaar georganiseerd wordt door de evenementencommissie van het Wapen van Reek) zal ook dit jaar wederom in het teken van Charles Dickens staan. In verband met het 5e jubileumjaar zal extra aandacht zijn voor een grote Dickens act die zij vanuit Nijmegen hebben weten te strikken. Musicalvereniging Nijmegen zal een 3 tal optredens in Dickens stijl verzorgen. Daarnaast zal een levend standbeeld van Melige Melis het Dickens verhaal versterken en zijn er optredens van dweilorkest 'Ongerakt' uit Reek.

Wilt u een ritje maken in een echte arrenslee? Ook dat is wederom mogelijk. Opstapplaats is bij het Wapen van Reek en u ziet Reek eens vanuit een ander perspectief.

Ook de Landerdse radiostudio (L-fm) gooit zijn deuren tijdens de kerstmarkt wagenwijd open. Heeft u altijd al eens willen weten hoe radio gemaakt wordt? Wilt u eens op de stoel van de presentator zitten? Uw kerstwens voor 2015 uitspreken? Dit alles wordt mogelijk gemaakt door L-fm.

Op de 1e etage van het Wapen van Reek zal een grote wensenboom komen te staan, alwaar bezoekers van de kerstmarkt uitgenodigd worden om wensen in te hangen. Ook mag u vanuit thuis een foto van een dierbare of tekst meenemen, die u in de boom komt hangen.

Zowel binnen als buiten is meer te beleven dan voorgaande jaren, immers tijdens dit jubileumjaar is het nu al duidelijk: de Reekse kerstmarkt heeft nog niet eerder zoveel standhouders gehad!

Iedereen uit de gehele regio is van harte welkom op 14 december tussen 14.00 en 18.00 uur in en om het Wapen van Reek aan de Nieuwe Heijtmorgen 20 in Reek.

Tevens blijft u op de hoogte op www.facebook.com/hetwapenvanreek

U zijt wellekome!

Kerstmarkt Reek