Daarom dagen we u uit!

Dit item is verlopen op 06-07-2019.

logo gemeente MaashorstDenk, doe en praat mee over de nieuwe gemeente Maashorst. Laat zien wat u belangrijk vindt in uw leefomgeving: wat moet behouden blijven, wat moet anders? Al meer dan 100 mensen namen een uitdaging aan en stuurden hun bijdrage op. Nieuwsgierig? Kijk eens op www.opwegnaargemeentemaasthorst.nl!

Wat doen we met uw inbreng?

Door uw inbreng wordt duidelijk wat u belangrijk vindt voor de nieuwe gemeente. Zoals behoud van de eigen identiteit van de kernen, laagdrempelige dienstverlening en een vitaal buitengebied. En zo zijn er meer onderwerpen. Het resultaat van de uitdagingen is te zien op 24 juni, tijdens het Gemeente Maashorst Festival.

Dan gaan we graag met u in gesprek over de opgehaalde thema’s. En u kunt natuurlijk nog steeds meedoen met de uitdagingen!

De toekomst van uw gemeente

We gebruiken de inbreng van de uitdagingen en het Maashorst Festival voor het opstellen van een ‘toekomstvisie’ voor de nieuwe gemeente. In die visie staat hoe de gemeente er straks uit komt te zien. Door hier samen met u als inwoners en organisaties over na te denken, kunnen we ons goed voorbereiden op de toekomst.

En de uitnodiging staat nog steeds… Wij dagen u uit!

Stuur uw bijdrage in via welkom@opwegnaargemeentemaashorst.nl.