Cafe Brein 16 november - Stembevrijding voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel

Dit item is verlopen op 17-11-2017.

Man en breinNiet Aangeboren Hersenletsel (NAH) kan bijvoorbeeld ontstaan na een beroerte, ongeval, hersentumor of reanimatie.

Wat is Stembevrijding?

Stembevrijding gaat over jezelf de ruimte geven, je emoties uiten, voelen en laten klinken.

Brigitte Ubachs is stembevrijder en muziektherapeut. Zij zal op deze middag een workshop verzorgen op een veilige, toegankelijke en ontspannen manier. Iedereen kan meedoen! Via muziek kun je in contact treden met jezelf en met de ander. Muziek verhoogt de hersenactiviteit en verbetert het concentratievermogen. Jezelf uiten is gezond maar niet altijd vanzelfsprekend, zeker niet als je NAH hebt.

Wanneer is de workshop?

Café Brein start om 13.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur) en duurt tot 16.00 uur. Het café is in het Bloesem Theehuis (onderdeel van Pluryn), Wooijstraat 4a in Herpen. Café Brein is een trefpunt voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals. De toegang is gratis.

Wat is Café Brein?

In Café Brein worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning, herkenning en voorlichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is. Vrijwilligers organiseren Café Brein samen met SWZ, Thuiszorg Pantein, Brabant Zorg, Revalidatiecentrum Tolbrug, Pluryn en ONS welzijn.

Uitgebreide informatie

Kijk voor meer informatie op www.nahnobrabant.nl