BSOB vraagt informatie op bij eigenaren agrarische bedrijven

Dit item is verlopen op 27-07-2018.

BSOB verstuurt in de komende maanden inlichtingenformulieren naar eigenaren van agrarische bedrijven. Hierin vragen ze om informatie die van invloed kan zijn op de WOZ-waarde.

Wat controleren zij?

De BSOB controleert of alle onderdelen die ze in de taxatie hebben meegenomen kloppen. Daarnaast vragen ze om informatie over het gebruik van de gebouwen. Dit kan van invloed zijn op de WOZ-waarde.

Wat merkt u hiervan?

Eigenaren van agrarische bedrijven ontvangen een formulier. Hierin staan de gegevens die wij in ons systeem hebben staan. Op dit formulier kunt u aangeven of dit klopt. Bij het formulier zit een antwoordenveloppe. Deze kunt u gebruiken om het formulier naar ons terug te sturen.

Waarom vragen zij deze informatie op?

Logo van de belastingsamenwerking Oost-BrabantZe willen controleren of de gegevens in onze WOZ-administratie correct zijn. Mocht dat niet het geval zijn, dan kan dat leiden tot een onjuiste WOZ-waarde. U betaalt dan wellicht teveel belasting.

Vragen?

Heeft u vragen over het formulier dat u ontvangen heeft? Bel met een van de taxateurs op 088 – 551 00 02 of mail naar woz@bs-ob.nl.

Over BSOB

Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB) is een samenwerkingsverband tussen waterschap Aa en Maas en elf Brabantse gemeenten (Asten, Bernheze, Boekel, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek, Landerd, Oss, Sint Anthonis, Someren en Uden) op het gebied van gemeentelijke en waterschapsbelastingen.