Brabant Woont Slim, uw gids naar energiezuinig wonen

Dit item is verlopen op 12-03-2019.

Brabant woont slimBrabant Woont Slim is hét energieloket van 14 samenwerkende gemeenten in Noordoost Brabant. U kunt er terecht voor al uw vragen over het energiezuinig maken van uw woning. Op vragen als ’hoe maak ik mijn huis aardgasloos?’, ‘waar vind ik een goed bedrijf?’, ‘welke subsidies en financieringen zijn beschikbaar?’ vindt u bij Brabant Woont Slim het antwoord. Op www.brabantwoontslim.nl vindt u veel informatie en een helpdesk die u kunt mailen en bellen.

Advies nodig?

Sommige vragen hebben meer aandacht nodig. Daarvoor heeft Brabant Woont Slim adviseurs die bij u langs komen voor een advies op maat. Dat kan een advies zijn over een specifiek vocht- of tochtprobleem in uw huis, of een uitgebreid advies om uw woning energieneutraal of gasloos te maken. En alles daar tussen in!

Voorbeelden duurzame woningen

Veel mensen uit de regio hebben hun woning al verduurzaamd. U vindt hun verhalen en ervaringen op www.brabantwoontslim.nl Regelmatig zijn er ook activiteiten in de regio, zoals energiecafé’s of themabijeenkomsten. Blijft u graag op de hoogte? Abonneer u dan op de  nieuwsbrief en facebookpagina, kijk hiervoor op www.brabantwoontslim.nl.

Contact met Brabant Woont Slim?

U bereikt Brabant Woont Slim via info@brabantwoontslim.nl of op 085 041 00 70.

Tijdens het spreekuur  dinsdag- en donderdagmiddag tussen 13.00 - 17.00 uur wordt u direct geholpen. Buiten het spreekuur kunt u uw vraag inspreken en wordt u teruggebeld.

Gezin met duurzaam gebouwd huis