4 februari - Huldiging Sportkampioenen 2017

Dit item is verlopen op 04-02-2018.

De aanmeldingen van alle Landerdse Sportkampioenen 2017 zijn verzameld. En wat zijn er weer veel Sportkampioenen dit jaar. Maar liefst 143 sporters zijn aangemeld. Er zijn ongelofelijk veel mooie sportieve prestaties neergezet. Al deze Sportkampioenen verdienen natuurlijk een huldiging. 

De huldiging voor de Landerdse sportkampioenen staat gepland voor zondag 4 februari 2018. De huldiging vindt plaats in de Phoenix in Schaijk. Er is aandacht voor volwassenen met een podiumplaats maar ook alle jeugdkampioenen worden in het zonnetje gezet. Verder wordt de sporter en sportploeg van het jaar bekend gemaakt.

Ellen Jacobs, Sporter van het Jaar 2017, reikt de prijzen uit. Eveneens is de uitreiking van de SpoRtZO Prijs. De prijs is voor een bijzondere en sportieve prestatie of sportinitiatief. Ook worden er diverse sportdemonstraties gegeven.

Gratis toegang

Kom de kampioenen toejuichen / aanmoedigen! De deuren van de Phoenix gaan om 14.00 uur open. De toegang is gratis. De huldiging vangt aan om 14.30 uur en zal naar verwachting rond 17.00 uur afgelopen zijn.

Alle sportkampioenen die zich hebben aangemeld ontvangen op korte termijn een persoonlijke uitnodiging met daarbij hun vipkaarten.

Neem bij vragen contact op met Maarten Hoevenaars via 06-46346234.

Logo sportkampioenen