20 mei Rundje Landerd, dat wordt smullen!

Dit item is verlopen op 21-05-2018.

Fiets of wandel, proef en geniet. Op 1e pinksterdag 20 mei 2018 organiseert Platform Toerisme Landerd een tocht langs al het moois dat Schaijk, Reek en Zeeland te bieden heeft in ‘Rundje Landerd’. De fiets- en wandeltocht is circa 25 kilometer en brengt u door de prachtige natuur en langs bijzondere locaties in de gemeente Landerd waar van alles te proeven, te bekijken en te beleven is.

Het thema van de Maashorst dit jaar is; Oerlekker Maashorst.

Met Rundje Landerd sluiten wij hier op aan met ‘dat wordt smullen!’. De route brengt u langs bedrijven die gespecialiseerd zijn in eten, drinken en genieten.

Vanaf 10.00 uur tot 15:00 uur kunt u in één van de drie dorpskernen starten. De startpunten zijn: Eetcafé De Notaris in Schaijk, Onder Ons in Reek en Herberg D’n Brouwer in Zeeland, hier kunt u binnenkijken in de Herberg bij de slaapplekken die normaal gesproken niet voor iedereen toegankelijk zijn. Voor de verbinding tussen de drie dorpskernen zijn er verschillende afstappunten. Hier kunt u even uitrusten onder het genot van een smullerij en drankje.

De deelnemerskaarten zijn verkrijgbaar bij de startpunten.

Voor €2,50 kunt u al deelnemen aan de route en krijgt u een vaandel en appeltje voor de dorst. Daarnaast kunt u een smulkaart voor € 7,50 kopen. Hiermee kunt u bij twee afstappunten van een smullerij genieten dat afkomstig is uit de Maashorst. Ten slotte is er ook voor u een vaandel en appeltje voor de dorst. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Jumbo Eijsermans, Kerkstraat 47 Zeeland of bij Dorpshuis De Phoenix, Pastoor van Winkelstraat 11 Schaijk.

Wij hopen u te zien tijdens deze heerlijke fiets- en wandeltocht waar u Landerd op een unieke manier gaat ontdekken.

Voor meer informatie ga naar www.rundjelanderd.nl.

Mensen op de fiets in de natuur

Te downloaden: