Vragen over uw aanslagbiljet gemeentelijke en waterschapsbelasting?

Dit item is verlopen op 28-03-2018.

Volgende week ontvangt u van Belastingsamenwerking Oost- Brabant (BSOB) het aanslagbiljet voor gemeentelijke en waterschapsbelastingen. Heeft u een vraag over uw aanslagbiljet, de WOZ-waarde of iets anders waar BSOB u mee kan helpen? Neem dan telefonisch contact op met de BSOB tijdens de verruimde openingstijden of kom langs.

Als u vragen heeft, kunt u bellen met BSOB

Dat kan op 088-551 00 00. BSOB is extra bereikbaar maandag 26 februari tot en met donderdag 1 maart van 8.00 tot 20.00 uur. Daarna is BSOB weer bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur.

U kunt ook binnenlopen met uw vraag

In het gemeentehuis van Landerd is 6 maart 2018 tussen 16.00 uur en 19.30 uur een spreekuur. Tijdens dit spreekuur zijn deskundigen van BSOB aanwezig om vragen te beantwoorden. Belangrijk: neem uw legitimatiebewijs mee!

Wilt u meer informatie?

Kijk dan op www.bs-ob.nl. Hier kunt u ook zelf snel en eenvoudig uw belastingzaken regelen via het digitaal loket.