Hoe veerkrachtig bent u in Zeeland?

Dit item is verlopen op 23-03-2019.

Wilt u dat graag weten en bent u tussen de 50 en 75 jaar?

Dan nodigen we u uit voor de gratis fittestdag in Zeeland Compostella. Let op: er kunnen slechts maximaal 60 mensen aan deze test deelnemen. De eerste 60 aanmeldingen kunnen een uitnodiging verwachten, anderen komen op een wachtlijst.

Wanneer is de fittestdag?

Op 14 maart wordt er tussen 13.00 – 20.00 uur getest.  U kunt zich aanmelden vanaf 12 februari tot en met 22 februari.  Op deze dag krijgt u meer zicht op uw leefstijl en gezondheid. De testronde wordt afgesloten met een advies over uw gezondheid en als het nodig en wenselijk is, kan er worden gekeken naar een persoonlijk passend aanbod. Het is aan u zelf, wat u met dit aanbod doet.

Wat wordt er zoal gedaan?

Op deze dag gaat u gaat ‘speeddaten’ met diverse deskundigen.

Uw lengte, gewicht wordt gemeten, een fysiotherapeut neemt testen af om te zien hoe het met uw conditie is gesteld. Een diëtiste bespreekt met u het voedingspatroon en uw eetgewoonten. Een audicien en opticien bekijken met u  uw gehoor- en gezichtsvermogen.

Praktijkondersteuners testen uw bloedsuiker en meten uw bloeddruk. Ook uw mentale veerkracht wordt niet vergeten. Deze opsomming geeft een duidelijk beeld over uw leefstijl en gezondheid. Na de testronde krijgt u een gesprek met een medewerker van de GGD. Samen met u, wordt er dan uw persoonlijk dossier besproken. Hierbij kunnen adviezen worden gegeven. Uw persoonlijk dossier neemt u na afloop mee naar huis.

Privacy

Uw privacy wordt volledig gewaarborgd. Er worden geen resultaten doorgegeven aan derden. Het is aan u, wat u met de adviezen gaat doen.

De totale testronde duurt ongeveer anderhalf uur. Bent u geïnteresseerd in deze test, dan kunt u zich aanmelden. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht over het tijdstip, waarop u verwacht wordt.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via  info@zorgcooperatiezeeland.nl . Voor vragen kunt u contact opnemen met Helma Vermeer, wijkverpleegkundige ZCZ, telefoon 06 -2024624

Zorgcoöperatie Zeeland. Goed voor iedereenGGD hart voor Brabant
KBO Zeeland