Glasvezel Landerd in gebruik!

Dit item is verlopen op 27-01-2018.

Op 6 december jl. vierde E-Fiber op feestelijke wijze de officiële oplevering van het glasvezelnetwerk in Landerd.  Samen met wethouder Ben Maathuis, hoofd van de afdeling realisatie en beheer van de gemeente Landerd Jan van Gorp, Hans van der Donk, Jules van Dam en Sjoerd Lammers van aannemer Spie en Eric Vos en Leen Gelderblom van E-Fiber werd het glas geheven. Alle partijen kijken terug op een prettige samenwerking.

De aanleg van glasvezel in Landerd begon 28 maart 2016 en verliep geheel volgens planning. Zowel de gemeente Landerd, aannemer Spie en E-Fiber zijn tevreden over de samenwerking. “We hebben alles netjes volgens afspraak en planning uitgevoerd. Bewoners kunnen gaan genieten van al het moois dat glasvezel te bieden heeft”, aldus Leen Gelderblom van E-Fiber.

Met glasvezel klaar voor de toekomst!

Alle bewoners die al een abonnement hebben afgesloten, profiteren inmiddels van de voordelen van glasvezel. Bewoners zonder glasvezelpakket kunnen alsnog een abonnement afsluiten bij één van de aanbieders in hun gemeente. Op www.e-fiber.nl vinden zij alle informatie over deze providers.

Daarom glasvezel

We zijn steeds meer online. Daarom is een goede, snelle internetverbinding een must. Internet via glasvezel is de nieuwe vrijheid. Gebruikers bepalen hierbij zelf bij wie ze internet, televisie of telefonie afnemen. Het is een open netwerk met meerdere aanbieders.

Daarom E-Fiber

E-Fiber is een jong bedrijf, gespecialiseerd in de aanleg van glasvezel. We vinden dat iedereen in Nederland recht heeft op glasvezel. Of je nu in stad, dorp of buitengebied woont. E-Fiber heeft ook in de gemeente Landerd een glasvezelnetwerk aangelegd. Iedere aansluiting is geheel kosteloos, bewoners bepalen zelf of ze gebruik maken van de aansluiting. We investeren in infrastructuur, innovatie, techniek én mensen. We werken hard om onze ambities te realiseren. Zo bereiken we snel ons doel: glasvezel voor iedereen.

Glasvezel Landerd in gebruik