Docus de Das Lampionoptocht op 23 december

Dit item is verlopen op 23-12-2018.

Loop jij ook weer mee met de lampionoptocht van Docus de Das op 22 december? Logo PTL

Platform Toerisme Landerd organiseert zaterdag 22 december weer de jaarlijkse Docus de Das Lampionoptocht. Vanaf 18.00 zijn lampionnen verkrijgbaar bij “De Boshut” van Charme Camping Hartje Groen aan de Udensedreef in Schaijk. Er is kerstmuziek, sfeervolle verlichting, een “meet en greet” met Docus en je kunt zelf een kerstbal versieren. De kerstbal mag je daarna in de kerstboom van Docus hangen.

Vanaf 18.00 uur zijn lampionnen verkrijgbaar in “De Boshut” van Charmecamping Hartje Groen aan de Udensedreef in Schaijk. Parkeren kan op de daarvoor aangegeven plaatsen.

Docus de dasOm 18.30 start de lampionoptocht. Speciaal voor de lampionoptocht is het Docus de Das Avonturenpad versierd met honderden kaarsjes. Samen met Docus lopen we over het verlichte pad! Na afloop van de tocht is er warme chocomel met een kerstkransje voor iedereen en kun je met Docus en je lampion op de foto. Daarna gaat Docus slapen in zijn huisje.

Je mag zelf een lampion knutselen. Je kunt hiervoor het Docus sjabloon uit het Docus de Das Doeboek gebruiken. Vind je het gezellig om samen te knutselen? Zaterdagmorgen 22 december kun je tussen 10.00-12.00 uur een lampion versieren bij de bibliotheken in Schaijk en in Zeeland. Je moet je hiervoor wel aanmelden bij de bibliotheken ( contactschaijk@nobb.nl / 0486-461788 of contactzeeland@nobb.nl /0486-451244), zodat wij kunnen zorgen voor voldoende lampionnen. Misschien komt Docus ook nog wel even kijken tijdens de knutselochtend!

Deelname aan de lampionoptocht is gratis. Het Docus de Das Avonturenpad is geschikt voor kinderwagens en rolstoelen.

Meer informatie: www.vvvlanderd.nl