Docus de Das Lampionoptocht op 23 december

Dit item is verlopen op 12-01-2018.

Loop jij ook weer mee met de lampionoptocht van Docus de Das op 23 december? Logo PTL

Platform Toerisme Landerd organiseert zaterdag 23 december voor de vijfde keer de jaarlijkse Docus de Das Lampionoptocht. De Lampionoptocht staat helemaal in het teken van het naderende kerstfeest.

Vanaf 18.00 uur zijn lampionnen verkrijgbaar in “De Boshut” van Charmecamping Hartje Groen aan de Udensedreef in Schaijk. Parkeren kan op de daarvoor aangegeven plaatsen.

Om 18.30 uur start de lampionoptocht vanaf de parkeerplaats bij de Boshut die feestelijk is verlicht met vuurkorven en talloze lichtjes. Koor Schalmei uit Schaijk zorgt voor een sfeervolle noot.

Het Docus de Das Avonturenpad is versierd met honderden kaarsjes. Samen met Docus lopen we over het verlichte pad! Na afloop van de tocht is er warme chocomel met een kerstkransje voor iedereen en kun je met Docus en je lampion op de foto.

Je mag zelf een lampion knutselen. Je kunt hiervoor het Docus sjabloon uit het Docus de Das Doeboek gebruiken. Vind je het gezellig om samen te knutselen? Zaterdagmorgen 23 december kun je tussen 10.00-12.00 uur een lampion versieren bij de bibliotheken in Schaijk en in Zeeland. Hiervoor moeten kinderen zich uiterlijk vrijdag 22 december 15.00 uur aanmelden bij de bibliotheken via contactschaijk@nobb.nl voor Schaijk en via contactzeeland@nobb.nl voor Zeeland. Misschien komt Docus ook nog wel even kijken tijdens de knutselochtend!

Deelname aan de lampionoptocht is gratis. Het Docus de Das Avonturenpad is geschikt voor kinderwagens en rolstoelen.

Meer informatie: www.vvvlanderd.nl

Docus de Das