Landerd SpoRtZO

Landerd Sportzo

Landerd SpoRtZO staat voor de buurtsportcoaches. Aemy Sevinga en Lisanne Maessen.

Landerd SpoRtZO heeft als doel om door sport en bewegen een gezonde en actieve leefstijl te stimuleren.

Als buurtsportcoaches in Landerd zorgen zij ervoor dat er meer verbinding komt tussen sport- en beweegaanbieders en overige sectoren. Denk hierbij aan het onderwijs, de kinderopvang, welzijn, zorg en gezondheid en bijvoorbeeld ook het bedrijfsleven.
De buurtsportcoach is een verbinder, een initiatiefnemer en een aanjager van sport en bewegen.

Buurtsportcoach Aemy Sevinga

Ik ben buurtsportcoach en -co├Ârdinator Aemy. Ik heb de lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen gedaan. Inmiddels ben ik een ex-topsporter. Ik heb jaren handbal gespeeld op het hoogste niveau in Nederland. Ik co├Ârdineer het buurtsportcoach project in gemeente Landerd en houdt me bezig met sport en bewegen voor volwassenen, ouderen, mensen met een beperking, statushouders, etc. Ook de ondersteuning van sport- en beweegaanbieders. Alle doelgroepen die buiten de doelgroep jeugd (2 t/m 23 jaar) vallen.

Buurtsportcoach Lisanne Maessen

Ik ben buurtsportcoach Lisanne. De tweede buurtsportcoach in gemeente Landerd! Een enthousiaste en creatieve buurtsportcoach. Ik heb het diploma van de Fontys Sporthogeschool (ALO) op zak. Tijdens mijn opleiding als docent Lichamelijke Opvoeding heb ik veel ervaring opgedaan in het speciaal onderwijs. Ik ben er voor de jeugd (2 t/m 23 jaar) in Landerd.

Jullie kunnen ons bereiken via buurtsportcoach@landerd.nl.

Volg ons op: