Huwelijk

Trouwen in Landerd

Onvergetelijke dag!

Elkaar het ja-woord geven doe je niet zomaar overal. Wilt u van uw trouwdag of van de dag waarop uw partnerschap wordt geregistreerd een onvergetelijke dag maken? In de gemeente Landerd kunt u dit bijzondere moment zelf vormgeven. De gemeente Landerd doet er alles aan om deze bijzondere dag tot de mooiste dag van uw leven te maken.

Trouwen in de gemeente Landerd? Neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer: (0486) 458 111 of e-mail: info@Landerd.nl.

Trouwlocaties

Gemeentehuis in Zeeland

De trouwzaal in het gemeentehuis is onlangs gemoderniseerd en stijlvol ingericht.

Het gemeentehuis is in Zeeland gevestigd. De trouwzaal is onlangs gemoderniseerd en stijlvol ingericht. Deze trouwzaal biedt u tevens de mogelijkheid om de huwelijksceremonie te voorzien van digitaal fotomateriaal.

Raadhuis Schaijk

Het raadhuis in Schaijk is ingericht als sfeervolle trouwzaal.

Het raadhuis van Schaijk is één van de locaties waar u kunt trouwen of een geregistreerd partnerschap kunt aangaan. Het raadhuis is ingericht als sfeervolle trouwzaal en heeft een karakteristieke uitstraling met een schitterend bordes en vormt een prachtig decor voor een fotoreportage.

Op beide locaties is het mogelijk om vóór, tijdens of na de ceremonie door u zelf gekozen muziek ten gehore te brengen. Ook kunnen familieleden of vrienden een toespraak houden tijdens de ceremonie. In een persoonlijk gesprek met de ambtenaar van de burgerlijke stand kunt u uw wensen kenbaar maken.

Andere trouwlocatie

Heeft u een andere trouwlocatie in gedachten? De gemeente denkt graag met u mee om er een speciaal gebeuren van te maken. Het is mogelijk om in de gemeente Landerd te trouwen in een trouwlocatie naar keuze. Voor zo’n willekeurige locatie moet toestemming worden gevraagd bij de gemeente. Informeer ernaar bij afdeling Burgerzaken.