Administratieve ondersteuner/griffie medewerker (12 uur per week)

Dit item is verlopen op 10-01-2018.

De gemeente Landerd is gelegen in het noordoosten van Noord-Brabant en heeft ruim 15.000 inwoners. Landerd bestaat uit de kernen: Zeeland, Schaijk en Reek. De gemeentewerf en het raadhuis bevinden zich in Schaijk, het gemeentekantoor is in Zeeland gevestigd.

De organisatie is met zo’n 120 medewerkers volop in beweging om de maatschappelijke en technische ontwikkelingen voor de komende jaren het hoofd te bieden. De gemeente is continue in ontwikkeling om te blijven voldoen aan de snel wijzigende omstandigheden en doet dat met gemotiveerde medewerkers die de organisatie graag tot een succes willen maken.

Vanwege het terugtreden van onze collega op de griffie zijn wij op zoek naar een

Administratieve ondersteuner/griffie medewerker

(12 uur per week; bij voorkeur te verdelen over 3 dagen van 4 uur).

De functie

De griffie medewerker verricht, met een grote mate van zelfstandigheid en onder verantwoordelijkheid van de griffier, de volgende werkzaamheden:

Het uitvoeren van ondersteunende en administratief-organisatorische werkzaamheden;

• Verzorgen van inkomende- en uitgaande post;
  • Verzorgen correspondentie, notities, opstellen en verwerken van verslagen;
  • Op aanwijzing van de griffier opstellen van conceptbrieven, memo’s en dagmails;
  • Voortgangsbewaking en het afdoen van raadscorrespondentie;
  • Verlenen ondersteuning bij het opstellen van de conceptagenda’s van raadsvergaderingen, voorbereidende vergaderingen en podiumbijeenkomsten van het presidium;
  • Is aanspreekpunt voor de (leden van de) raad voor facilitaire zaken;
  • Is aanspreekpunt voor in- en externe relaties;
  • Inrichten en beheren van, digitale en fysieke, archiefsystemen;
  • Faciliteren van werkprocessen en adviseren over het verbeteren hiervan;
  • Actief voorstellen doen over de ontwikkeling van de dienstverlening van de griffie.

Het verzorgen van de informatieverstrekking aan de gemeenteraad

• Leveren van procesmatige ondersteuning bij besluitvorming en bestuurlijke processen;
  • Beheer en de verdere ontwikkeling van het digitale Raadsinformatiesysteem (iBabs);
  • Informatie verstrekken over producten/diensten van de griffie aan derden;
  • Organiseren en faciliteren raadsactiviteiten;
  • Organiseren van bijeenkomsten en werkbezoeken en meedenken over de invulling van die bijeenkomsten;
  • Is mede verantwoordelijk voor de communicatie m.b.t. procedures naar de organisatie.

Wij vragen

• Een afgeronde MBO opleiding op administratief/secretarieel gebied, bij voorkeur aangevuld met specifieke kennis van en inzicht in het werken voor een griffie;
  • 2 jaar relevante werkervaring;
  • Inzicht in politiek-bestuurlijke verhoudingen en besluitvormingsprocessen;
  • Ervaring in het omgaan met automatiserings- en administratieve systemen.

Verder beschik je over

• Goede communicatieve vaardigheden;
  • Accuratesse en stressbestendigheid;
  • Competenties: initiatief, klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, samenwerken, zelfstandigheid, communicatie en probleemanalyse!

Wij bieden

De functie van administratief ondersteuner/griffie medewerker is gerelateerd aan de generieke functie vakinhoudelijk medewerker B, functieniveau 7 (max. € 2.986 ,- bruto per maand bij een volledig dienstverband).

De gemeente Landerd kent dezelfde arbeidsvoorwaarden als iedere andere gemeente, zoals goede opleidingsmogelijkheden en een individueel keuzebudget van 16,8% van jouw salaris.

Inlichtingen en sollicitatie

Voor inlichtingen over deze functie kun je terecht bij de griffier Elsa Weijenberg: elsa.weijenberg@landerd.nl of 06 23 50 82 04.

Je kunt tot uiterlijk 9 januari  2018 solliciteren via www.werkeninnoordoostbrabant.nl.