In gesprek met de burgemeester, 2017 week 36

Dit item is verlopen op 08-10-2017.

Tijdens de vakantie…

Tijdens de vakantieweken bezocht ik, samen met wethouder Jonkergouw en wethouder Maathuis, de jeugdvakantieweek van de Kelekeet en het Incakamp. Geweldig, al die activiteiten die de vrijwilligers weer hebben neergezet. Voor de kids een mooi einde van de vakantie om fris weer te kunnen beginnen met school.  

Kermis Zeeland

Vorige week opende ik de kermis in Zeeland. De kermis was weer tegelijk met de Zeelandse straatfeesten. Het heerlijke weer, de goede sfeer en de muziek zorgden ervoor dat beide festiviteiten druk werden bezocht.  

Bedrijfsbezoek bij Van Grinsven Kraanverhuur

Regelmatig gaat het college op pad om bedrijven in Landerd te bezoeken. Afgelopen week waren we bij Van Grinsven Kraanverhuur. Van Grinsven specialiseert zich in speciaal transport. Erg indrukwekkend om die enorme kranen te zien.  En goed te horen dat ook dit bedrijf profiteert van de economische groei.

60-jarig huwelijk

Vorige week had ik genoegen de heer en mevrouw Van Hout te feliciteren met hun 60-jarig huwelijk. Een prestatie die absoluut een bloemetje en een doosje bonbons verdient. Bijzonder om te horen hoe ze elkaar ooit ontmoet hebben en erg fijn om te zien dat ze allebei vitaal en gezond zijn!

Promotie keukenbazen

Ik bezocht  de basisscholen de Vlasgaard, de Wizzert en ’t Oventje, om ‘Keukenbazen’ te promoten. Veel kinderen waren erg enthousiast over de kookchallenge, dus ik ga er vanuit dat Landerd goed vertegenwoordigd is in de wedstrijd. Komende week bezoek ik ook de basisscholen in Reek en Schaijk. Meer weten over deze kookwedstrijd voor jongeren? Kijk op www.keukenbazen.nl

Officiële opening Jeu de Boules

Op 2 september opende ik een Jeu de Boules toernooi.  Naturistenvereniging De Peelrand organiseerde het toernooi op hun terrein. 64 teams uit Engeland, Frankrijk, Italië, Groot Brittannië, Zwitserland, België en Nederland  deden mee aan deze Europese kampioenschappen.

Centrumplan Schaijk

Vorige week was er een druk bezochte bijeenkomst over het Centrumplan Schaijk. Daar was ik zelf niet bij, maar ik ben wel even gaan kijken hoe het centrum  er nu uitziet. Op dit moment verandert het centrum van Schaijk in een bouwput. Binnen nu en een jaar gaat het zo lang gekoesterde vernieuwde centrum verschijnen.

Reacties (0)