Verkiezingsuitslagenavond Gemeente Maashorst morgen vanaf 21.15 uur

Geplaatst op dinsdag 23 november 2021

Graag nodigen wij u uit om live mee te kijken naar de verkiezingsuitslagenavond in de Raadzaal van het gemeentehuis van Uden, op woensdag 24 november vanaf 21.15 uur.

Het is een kleinschalige avond waarin burgemeester Henk Hellegers als voorzitter van het centraal stembureau ieder half uur (vanaf 21.30 uur) de tussentijdse uitslagen presenteert. Tijdens deze avond is Marnix Bakermans, burgemeester van Landerd, aanwezig en ieder half uur zijn twee à drie politieke partijen uitgenodigd om even langs te komen. De avond wordt live uitgezonden door DTV en Landerd TV. De live uitzending van DTV is te volgen via kanaal Ziggo41 of KPN1399 en Landerd TV via Ziggo44 of via KPN1330.

De voorlopige uitslag wordt aan het eind van de avond (verwachting rond 00.00 uur) ook gepubliceerd op www.landerd/verkiezingen en www.uden.nl/verkiezingen.