Kom naar de Groene Weetkeet!

Geplaatst op vrijdag 19 november 2021

De Groene WeetKeet, een tiny house van energieloket Brabant Woont Slim, staat op zaterdag 27 november op diverse locaties in Landerd. Inwoners zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De Groene WeetKeet staat klaar om huurders te helpen bij het activeren van hun gekregen tegoedbon. Ook inwoners met vragen over het verduurzamen van hun woning zijn van harte welkom. Medewerkers van de Groene Weetkeet vertellen graag over kleine energiebesparende maatregelen.

Waar en wanneer?

Bezoek de Groene WeetKeet in Landerd op zaterdag 27 november:

Verduurzaming is leuk

De Groene WeetKeet laat inwoners zien dat verduurzaming helemaal niet zo moeilijk is en dat besparen leuk is! Adviseurs van energieloket Brabant Woont Slim zijn aanwezig en helpen inwoners met vragen zoals:

In de Groene Weetkeet zien bewoners dat kleine energiebesparende maatregelen kunnen zorgen voor een grote besparing op energie en geld. Door bijvoorbeeld een waterbesparende douchekop aan te schaffen besparen inwoners al snel 70 euro op de energierekening.

Hulp bij activatie tegoedbon

Bent u huurder en heeft u afgelopen week een tegoedbon op de mat gehad? Kom dan met die bon energiebesparende producten naar de Groene Weetkeet. De adviseurs van Brabant Woont Slim staan helpen u graag met het activeren van de bon.