Tegoedbon van €50 voor huurders in de gemeente Landerd

Geplaatst op donderdag 4 november 2021

In week 45 ontvangen alle huurders een tegoedbon in de brievenbus. Met deze bon, ter waarde van €50, kunnen bewoners van een huurwoning kleine energiebesparende aanpassingen doen. Door het nemen van maatregelen draagt u uw steentje bij aan een duurzame toekomst én bespaart u op uw energierekening. De gemeente wil met deze actie huurders stimuleren om zulke maatregelen te nemen.

Wat zijn energiebesparende maatregelen?

Denk bij kleine energiebesparende maatregelen bijvoorbeeld aan isolatiefolie achter de radiator, tochtstrips bij de deuren én een waterbesparende douchekop. Wethouder Brands juicht de actie toe: “Het is altijd fijn als je iets weg mag geven. In dit geval een bon waarmee je euro’s bespaart op je energierekening en ook nog bijdraagt aan een beter milieu. Wie wil dat nou niet? We hebben deze actie ook al eens gedaan voor huiseigenaren. Fijn dat we nu ook huurders kunnen ondersteunen.”

Tegoedbon

De tegoedbonnen zijn pas geldig na activatie op de website www.brabantwoontslim.nl/tegoedbonlanderd. U leest hier ook hoe u de bon kunt gebruiken. De tegoedbon ontvangen huurders in samenwerking met woningcoöperatie Mooiland én energieloket Brabant Woont Slim. De tegoedbon is te besteden zolang het budget strekt en uiterlijk tot 20 december 2021.

Vragen over actie

Heeft u vragen over deze actie? Het energieloket Brabant Woont Slim helpt u graag. Ze zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur op het telefoonnummer 085 - 041 00 70. Of mail naar info@brabantwoontslim.nl.