Wijziging bus routes tijdens werkzaamheden Bergmaas

Geplaatst op woensdag 3 november 2021

Vanaf maandag 8 november 2021 t/m vrijdag 19 november 2021 wordt de Bergmaas tussen Uden en rotonde Peelweg afgesloten vanwege wegwerkzaamheden. Tijdens deze werkzaamheden dienen ook de Arriva buslijn 99 (Uden – Nijmegen) en 254 (Uden – Schaijk) om te rijden en vervallen er meerdere bushaltes. Hieronder een opsomming wat de consequenties voor de reizigers zijn per lijn:

Lijn 99                                                                                                                        

Vanaf maandag 8 november t/m vrijdag 12 november vervallen de haltes Tweehekkenweg en Voederheil aan de Bergmaas in Zeeland en de haltes Wijsthoek en Heufkens in Uden. Vervangende haltes zijn halte Busstation, Raam/Jonkerveld en Melle in Uden en de haltes Melkpad en Peelweg in Zeeland. Vanaf zaterdag 13 november t/m vrijdag 19 november vervallen tijdens deze werkzaamheden voor lijn 99 alleen de haltes Tweehekkenweg en Voederheil aan de Bergmaas in Zeeland. Dan kunnen reizigers in- en uitstappen bij de haltes Gemeentehuis, Melkpad en Peelweg in Zeeland.

Lijn 254

Lijn 254 krijgt alleen van maandag 8 november t/m vrijdag 12 november te maken met een omleiding. Voor deze lijn vervallen de haltes Heufkens en Wijsthoek in Uden en Udenseweg N265 en Eikenhof in Zeeland. Reizigers kunnen gebruik maken van de halte Busstation in Uden en Gemeentehuis, Melkpad en Peelweg in Zeeland.

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Arriva klantenservice via 0800-0232545 of kijk op www.arriva.nl