Met wethouder van Rinsum in beweging voor ‘Fit door het Leven’

Geplaatst op woensdag 27 oktober 2021

Tijdens de week tegen eenzaamheid heeft wethouder van Rinsum persoonlijk de heer Blommestein uitgenodigd om samen mee te doen met stoelengym. Hiervoor gebruikte de wethouder de speciale ‘Fit door het leven’ ansichtkaart. Dinsdag 26 november sloten ze daarom samen aan bij een goed gevulde groep in De Garf. Een gezellige manier om in beweging te blijven!

‘Fit door het leven’ kaarten

Wellicht heeft u de kaarten ook zien liggen of in de bus gekregen? Zet dan ook de stap om samen met iemand in beweging te komen. Dit kan een rondje wandelen zijn, of meedoen met een georganiseerde activiteit. Deze kaartenactie is een initiatief van Landerd Sportzo, de zorgcoöperaties en de KBO’s. De activiteit is onderdeel van het Sportakkoord Landerd. Meer informatie? Vraag het de sportcoaches: www.ssnb.nl/landerd