Schoon en Duurzaam Landerd, opschoondag op 13 november

Geplaatst op woensdag 20 oktober 2021

Helaas kon in maart 2020 en 2021 de opschoondag met het motto “Schoon en Duurzaam Landerd” vanwege de diverse Corona maatregelen niet doorgaan. Tijdens voorgaande edities gingen in Landerd ongeveer 300 vrijwilligers aan de slag om zwerfvuil te rapen.

In de berichtgeving over het niet doorgaan van de opschoondag in maart 2021 is aangegeven dat wanneer het weer mogelijk is, we in Landerd alsnog een opschoondag in het najaar zouden organiseren. De diverse Corona maatregelen zijn recent versoepelt. De opschoondag in Landerd kan nu gelukkig weer doorgaan en wel op zaterdag 13 november 2021 van 09.00 tot 13.00 uur.

Schoon en Duurzaam Landerd

Voorgaande jaren hebben veel buurtverenigingen en andere verenigingen, waaronder Scouting Schaijk, voetbalvereniging Festilent en de Wildbeheerseenheden Zeeland, Schaijk en Reek,  met veel inzet en succes deelgenomen. Er is heel veel zwerfafval ingezameld.
De gemeente Landerd heeft ook dit jaar weer alle buurtverenigingen opgeroepen mee te doen. Dit onder het motto “Schoon en Duurzaam Landerd”.

De gemeente helpt ook mee

Gevraagd is om zelf in de eigen (woon-)omgeving te organiseren dat het zwerfafval wordt opgeruimd. De gemeente helpt mee en zorgt  voor plastic verzamelzakken, veiligheidshesjes, handschoenen en/of grijpers. Op het einde van de dag wordt het verzamelde zwerfafval opgehaald.

Meedoen?

Alle kleine beetjes helpen en vele handen maken licht werk. Zaterdag 13 november 2021 wordt een mooie en schone dag in Landerd.
Wilt u als buurtvereniging nog deelnemen, neem dan contact op met de gemeente.

Meer informatie

Voor informatie kunt u contact opnemen met de heer J. Cranen van de gemeente Landerd, tel: 0486-458111 of per email info@landerd.nl.