Denk mee over Repelakker III en vul de enquête in voor 17 oktober

Geplaatst op woensdag 6 oktober 2021

Digitale enquête

We horen graag wat u vindt van de ontwikkeling van Repelakker III. Ook verzamelen we graag input die we kunnen gebruiken voor het masterplan. Hiervoor hebben we een enquête opgezet. In de enquête gaan we in op wensen, zorgen en belangrijke thema’s zoals wonen, groen en verkeer. De enquête staat open tot 17 oktober aanstaande en invullen duurt ongeveer 7 minuten. Ga naar de enquête.

Ontwerpatelier 2 november

Op 2 november om 19.00 uur gaan we de diepte in op een aantal onderwerpen in een ontwerpatelier. De thema’s die we hier bespreken zijn:

  1. Groen en Water
  2. Verkeer en parkeren
  3. Duurzaamheid en gezondheid
  4. Wonen

De avond duurt ongeveer 2,5 uur en start om 19.00 uur. U kunt zich t/m zondag 17 oktober aanstaande hiervoor aanmelden via deze link of op www.repelakker3.nl.

FAQ

Veel van de gestelde vragen over de ontwikkeling van Repelakker III kunt u nu teruglezen op de website http://www.repelakker3.nl/faq/.

Let op! Meld u aan voor de nieuwsbrief

Op 21 september was er een informatiebijeenkomst over Repelakker III. Heeft u deze gemist dan kunt u deze terugkijken via de volgende link: YouTube link bijeenkomst Repelakker III

Wilt u ook op de hoogte blijven van de meest recente informatie over aankomende bijeenkomsten en dit project? Meld u dan hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle nieuws en uitnodigingen Team Repelakker