Wethouders verkennen buitengebied

Geplaatst op woensdag 15 september 2021

Visiegroep buitengebied

Vrijdag 10 september stapten wethouders Ben Brands van Landerd en Franko van Lankvelt van Uden op de fiets. Ze verkenden samen met de visiegroep Buitengebied de Graspeel in Landerd en het buitengebied van Odiliapeel. De visiegroep werkt aan een toekomstperspectief, een mogelijke basis, voor het buitengebied Graspeel en het buitengebied van Odiliapeel. Dit toekomstperspectief is een pakketje bouwstenen waar de nieuwe gemeenteraad straks mee aan de slag kan als ze plannen maakt voor dat gebied. Door met de fiets het gebied te verkennen en in gesprek te gaan met bewoners, kregen de bestuurders een betere kijk op de situatie. Het was een leerzame verkenning die mooie inzichten heeft opgeleverd.