Gegadigden voor lokale publieke media-instelling gemeente Maashorst kunnen zich melden

Geplaatst op dinsdag 7 september 2021

Momenteel is de Landerdse Omroep Stichting aangewezen als de lokale media-instelling voor de gemeente Landerd. Voor de gemeente Uden is dit DTV. Deze aanwijzingen vervallen per 1 januari 2022 omdat per die datum de nieuwe gemeente Maashorst een feit is.

Voor de nieuwe gemeente Maashorst kunnen lokale media-instellingen die aan de vereisten voldoen een aanvraag indienen om in aanmerking te komen voor een vijfjarige aanwijzing als lokale publieke media-instelling voor de nieuwe gemeente Maashorst.

Aanvragen aanwijzing voor 1 november 2021

De aanvraag moet voor 1 november 2021 ingediend worden bij het Commissariaat voor de Media.
Meer informatie over de aanwijzingsprocedure leest u op de website van het Commissariaat.