Beweegroutes bij de buurtbenkskes

Geplaatst op dinsdag 7 september 2021

Heb jij de buurtbenkskes al gespot? Ben je al eens van benkske naar benkske gewandeld? Wij hebben een mooie beweegroute ontwikkeld voor jong en oud! Op de kaart zijn een beweegroute en een speeltuinroute afgebeeld. Ben jij ook nieuwsgierig? Neem dan alvast een kijkje op de website beweegroutes en buurtbenkskes. Óf kijk bij het wijkcentra bij jou in de buurt, daar ligt de papieren versie!

Deze routes gaan wij promoten in de Nationale Sportweek van 17 september t/m 24 september. De beweegroute is ongeveer 2-3 km, waarbij je bij elk benkske even kunt uitrusten. Eventueel met een leuke oefening erbij. Ben je niet zo snel of kun je niet zo ver lopen? Dan kun je alsnog mee doen! We passen het tempo aan waar dat nodig is. Iedereen moet mee kunnen doen, waarbij samen bewegen, plezier maken en buurten bovenaan staan.

buurtbenkskes

Heb je een hulpmiddel zoals een rollator, scootmobiel, rolstoel, driewielfiets of een handbike? Schroom dan niet om ook mee te doen! Mocht het zijn dat je begeleiding nodig hebt - bijvoorbeeld voor het duwen van de rolstoel - Probeer daar zelf voor te zorgen. Lukt dit echt niet? Laat het dan even weten bij de aanmelding, dan kijken wij of we iemand kennen.

Wanneer?

Schaijk
Donderdag 23 september om 14:00uur (verzamelen Onder de Linden)

Zeeland
Vrijdag 24 september om 10:30uur (verzamelen ’t Beweeghofke voor bij Compostella)

Reek
Vrijdag 24 september om 14:00uur (verzamelen bij de Babbelaer)

Aanmelden?

Wil je graag meewandelen? Meld je dan vóór dinsdag 21 september aan door te bellen of mailen naar onze buurtsportcoach Mark Hertogs: 06-38054118, m.hertogs@ssnb.nl.