Hoogste punt Maaswater dit weekend in Reek en omgeving

Geplaatst op vrijdag 16 juli 2021

Komend weekend verwachten we het hoogste punt van het Maaswater in de omgeving Reek. We kunnen nog niet exact aangeven wanneer. Maar we verwachten de sterkste stijging van het water tussen zaterdag- en zondagavond.

Maatregelen

Samen met Rijkswaterstaat, Waterschap Aa en Maas en de gemeenten Oss en Grave neemt ook de gemeente Landerd maatregelen. De gehele Maasdijk wordt vanaf morgenmiddag afgesloten. Dat betekent dat u vanaf De Steeg in Reek niet meer de Maasdijk op kunt.
We hebben informatieborden geplaatst. De afsluiting blijft waarschijnlijk 2 à 3 dagen van kracht.

Meer informatie

U kunt op de hoogte blijven via de kanalen van Rijkswaterstaat en Waterschap Aa en Maas.  Zij zetten de laatste stand van zaken op hun sociale media kanalen. Ook geven ze een doorkijk naar alle werkzaamheden die zij uitvoeren.