In het spoor van de grazers - Natuurcentrum De Maashorst

Geplaatst op woensdag 14 juli 2021

Natuurcentrum De Maashorst organiseert samen met de IVN natuurgidsen een ochtendwandeling op zondag 25 juli. Om 10.30 uur verzamelen de deelnemers bij het Natuurcentrum en trekken onder begeleiding van IVN gidsen het gebied in. Samen met de IVN gidsen gaat u op zoek naar de grazers en andere dieren in het gebied. Grote kans dat u Tauros runderen en Exmoor pony’s ontmoet, in de verte een Ree ziet staan of misschien zelfs een Vos door het hoge gras ziet sluipen.

Er wordt gewandeld maar ook regelmatig stilgestaan, laarzen of wandelschoenen worden aangeraden. Deelname kost €4,50 voor volwassenen en €3,50 voor kinderen. De wandeling neemt ca. 2 uur in beslag. Informatie is te vinden op www.natuurcentrumdemaashorst.nl Via deze website kunt u reserveren tot uiterlijk 16.00 uur op vrijdagmiddag 23 juli.

Deze tocht is leuk en leerzaam voor jong en oud!

Om 10.30 uur wordt u ontvangen door de gidsen in het Natuurcentrum en na afloop om 12.30 kunnen deelnemers hier terecht voor een lekker kopje koffie of thee. Opgeven voor deelname is noodzakelijk en kan aan de infobalie van het natuurcentrum, telefonisch (0412-611945) of op: www.natuurcentrumdemaashorst.nl