Landerd in beweging

Geplaatst op woensdag 7 juli 2021

Aankomende week is de allerlaatste aflevering van Landerd in beweging te zien op LanderdTV. Deze beweeglessen van 15 minuten zijn verzorgd door de buurtsportcoaches van Landerd SpoRtZO, fysiotherapeut en meer bewegen voor ouderen docent.  Met dit initiatief zijn we in de corona periode gestart. Ouderen werden verzocht om zo veel mogelijk thuis te blijven en doordat alle beweeggroepjes niet door mochten gaan, leek ons dit een goed idee om senioren vanuit huis mee te laten bewegen.

Ga jij deze lessen ontzettend missen? Niet getreurd, de opgenomen lessen zijn terug te kijken via de website van LanderdTV . https://www.landerd-tv.nl/uitzending-gemist/

Ben je zelf nog opzoek naar een leuke beweegactiviteit?  Neem dan contact op met een van de buurtsportcoaches. Mail of bel naar a.v.melis@ssnb.nl of 06-41759616. Ook kun je een kijkje nemen op onze website www.ssnb.nl/landerd