Uitnodiging Sportakkoord overleg Landerd

Geplaatst op woensdag 23 juni 2021

Bent u als vereniging of ondernemer bezig met sport en/of bewegen? Dan bent u welkom op ons ‘Sportakkoord overleg’. Op woensdag 30 juni om 19.30u bij DAW in Schaijk kijken we samen terug op wat er allemaal al in gang is gezet. En we kijken graag samen met u vooruit naar wat we rond het Sportakkoord nog meer kunnen doen.

Praktisch

Wilt u hierbij zijn? Dan vragen we u om aanmelding per mail: wendy.vanderdoelen@landerd.nl Per club, vereniging of onderneming mag 1 persoon aanwezig zijn. Dit is vanwege de nog geldende coronamaatregelen. De bij ons bekende organisaties hebben deze uitnodiging inmiddels ook per mail ontvangen.

Over Sportakkoord Landerd

Het Sportakkoord Landerd is een lokale vertaling van het Nationale sportakkoord. In Landerd hebben we met de partijen in het akkoord afspraken gemaakt over hoe ze sport en beweeg ambities waar kunnen maken. We hebben hierin 3 thema’s benoemd: inclusief sporten en bewegen, jong vaardig in bewegen en een duurzame en vitale sportomgeving. We hebben hiervoor ook een subsidieregeling in het leven geroepen. Meer informatie over het sportakkoord Landerd vind u hier.