Webinar: Met z’n allen van het aardgas af!

Geplaatst op dinsdag 18 mei 2021

Dinsdagavond 25 mei van 19.30 tot 21.00 uur organiseren wij in samenwerking met Het EnergieBureau een webinar over de warmtevisie, ook wel de Transitievisie Warmte genoemd (TVW). Deze warmtevisie geeft richting aan wáár, wanneer en hoe we in de gemeentes Bernheze, Boekel en Maashorst i.o. de komende jaren van het aardgas af kunnen. U kunt ook deelnemen aan dit webinar.

Voor alle geïnteresseerde inwoners en ondernemers

We organiseren het webinar in aanloop naar de gemeenteraadsvergadering waarin de warmtevisie wordt vastgesteld. Er is tijdens het webinar ruimschoots tijd voor het beantwoorden van uw vragen. Het webinar organiseren we voor alle geïnteresseerde inwoners en ondernemers.

Meld u aan om deel te nemen

Wilt u deelnemen aan dit webinar, meld u dan online aan. U ontvangt enkele dagen voorafgaand aan het webinar een e-mail met de link voor de bijeenkomst en een instructie over hoe in te loggen.